question

Faiz Hanafiah avatar image
Faiz Hanafiah asked ·

Xgen & Noise texture not sticking problem.

I have animate V direction noise texture, plug it to a shader, and applied the shader to my xgen. When my character is moving, the noise seems not sticking. I've turn on Pref in Xgen, and change Pref in my aiNoise as well, but seems not working when i batch render. Really need your help. Thank you !

texturenoise
10 |600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 2.0 MiB each and 9.8 MiB total.

1 Answer

· Write an Answer
Bhuwan Sharma avatar image
Bhuwan Sharma answered ·

Are you using xgen core or igs.?

Share
10 |600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 2.0 MiB each and 9.8 MiB total.

Write an Answer

Hint: Notify or tag a user in this post by typing @username.

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 2.0 MiB each and 9.8 MiB total.

Welcome to the Arnold Answers community.

This is the place for Arnold renderer users everywhere to ask and answer rendering questions, and share knowledge about using Arnold, Arnold plugins, workflows and developing tools with Arnold.

If you are a new user to Arnold Answers, please first check out our FAQ and User Guide for more information.

When posting questions, please be sure to select the appropriate Space for your Arnold plugin and include the plugin version you are using.

Please include images, scene and log files whenever possible as this helps the community answer your questions.

Instructions for generating full verbosity log files are available for MtoA, MaxtoA, C4DtoA, HtoA, KtoA, and Kick.

If you are looking for Arnold Documentation and Support please visit the Arnold Support site.

To try Arnold please visit the Arnold Trial page.

Bottom No panel present for this section.